• Alleen de beste kwaliteit
 • Levenslange garantie
 • Duurzame materialen
 • Gratis verzending
 • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

De kwaliteit van

Duurzaamheid voorop

We zetten ons in voor duurzaamheid, door materialen van hoge kwaliteit te gebruiken die lang meegaan. Daarnaast bevorderen we duurzaam hergebruik door te kiezen voor gerecyclede materialen waar mogelijk.

Respect voor dieren

Onze merinowol is afkomstig van gerespecteerde schapenhouders in Nieuw-Zeeland, waar de schapen vrij kunnen grazen en geen dieronvriendelijke praktijken, zoals mulesing Mulesing is het wegsnijden van huid rond het achterwerk van een schaap. Dit gebeurt vaak zonder verdoving. De verwijderde huid zal minder snel vliegen trekken omdat er geen urine en ontlasting aan blijft hangen., worden toegepast. We geloven dat blije schapen de beste wol geven, en daarom is hun welzijn onze prioriteit!

Natuurlijk en sterk

In tegenstelling tot veel conventionele wol, wordt onze merinowol niet onderworpen aan chemische wasprocessen die de unieke eigenschappen van de wol kunnen aantasten. We houden onze merinowol zo natuurlijk mogelijk om de volledige voordelen van dit geweldige materiaal te benutten. Als je onze sokken met zorg en liefde behandelt, zullen ze je dat dubbel en dwars teruggeven!

Duurzaamheid voorop Respect voor dieren Natuurlijk en sterk

Levenslange garantie Sokken voor het leven.

Wij beloven sokken voor het leven.

Bij ons koop je niet zomaar sokken, je investeert in een levenslange garantie van comfort. De sokken die je bij ons aanschaft, zijn ontworpen om je leven lang mee te gaan. Dankzij een rigoureus en zorgvuldig productieproces met materialen van de hoogste kwaliteit, kunnen wij je deze levenslange garantie geven. We geloven rotsvast in onze producten en we beloven je dat elk paar sokken dat je bij ons koopt, je leven lang bij je blijft! Mocht er onverwacht toch schade optreden, dan kun je zonder problemen een retourproces starten en een claim indienen.

Klaar om je voeten het comfort te geven dat ze verdienen?

Levenslange garantie op de beste sokken!

Onze belofte.

Onze ambitie is dat je een leven lang doet met hetzelfde paar sokken. Dankzij hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en ongekende sterkte, staan we volledig achter onze producten. Of je nu gaat voor lange wandelingen, intense sportwedstrijden of ontspannen luie dagen, onze sokken presteren altijd.

Ons garantieproces.

Mocht er onverhoopt slijtage optreden aan je sokken, neem dan gewoon contact met ons op en stuur de sokken terug. Wij zorgen vervolgens dat er een nieuw paar jouw kant op komt. Het proces is simpel en efficiënt.

Onze voorwaarden.

Hoewel we graag iedereen een levenslange sokkengarantie zouden willen bieden, zijn er een paar voorwaarden aan verbonden.

 • Schade door dieren wordt niet vergoed.
  Als je trouwe viervoeter je sokken als kauwspeeltje heeft gebruikt, kunnen we de sokken helaas niet kostenloos vervangen.
 • Verbrande sokken worden niet vergoed.
  Onze sokken zijn helaas niet brandbestendig. Verbrande sokken kunnen we helaas niet kostenloos vergoeden.
 • Verdwenen sokken worden niet vergoed.
  Ben je een sok kwijtgeraakt, dan kunnen wij deze helaas niet vergoeden. Alleen paren vallen binnen onze belofte voor een leven lang sokken.

Als je aan deze voorwaarden voldoet, neem dan gerust contact met ons op om het garantieproces in gang te zetten.