• Alleen de beste kwaliteit
  • Levenslange garantie
  • Duurzame materialen
  • Gratis verzending
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

De kwaliteit van

Duurzaamheid voorop

We zetten ons in voor duurzaamheid, door materialen van hoge kwaliteit te gebruiken die lang meegaan. Daarnaast bevorderen we duurzaam hergebruik door te kiezen voor gerecyclede materialen waar mogelijk.

Respect voor dieren

Onze merinowol is afkomstig van gerespecteerde schapenhouders in Nieuw-Zeeland, waar de schapen vrij kunnen grazen en geen dieronvriendelijke praktijken, zoals mulesing Mulesing is het wegsnijden van huid rond het achterwerk van een schaap. Dit gebeurt vaak zonder verdoving. De verwijderde huid zal minder snel vliegen trekken omdat er geen urine en ontlasting aan blijft hangen., worden toegepast. We geloven dat blije schapen de beste wol geven, en daarom is hun welzijn onze prioriteit!

Natuurlijk en sterk

In tegenstelling tot veel conventionele wol, wordt onze merinowol niet onderworpen aan chemische wasprocessen die de unieke eigenschappen van de wol kunnen aantasten. We houden onze merinowol zo natuurlijk mogelijk om de volledige voordelen van dit geweldige materiaal te benutten. Als je onze sokken met zorg en liefde behandelt, zullen ze je dat dubbel en dwars teruggeven!

Duurzaamheid voorop Respect voor dieren Natuurlijk en sterk

Levenslange garantie Sokken voor het leven.

Wij beloven sokken voor het leven.

Bij ons koop je niet zomaar sokken, je investeert in een levenslange garantie van comfort. De sokken die je bij ons aanschaft, zijn ontworpen om je leven lang mee te gaan. Dankzij een rigoureus en zorgvuldig productieproces met materialen van de hoogste kwaliteit, kunnen wij je deze levenslange garantie geven. We geloven rotsvast in onze producten en we beloven je dat elk paar sokken dat je bij ons koopt, je leven lang bij je blijft! Mocht er onverwacht toch schade optreden, dan kun je zonder problemen een retourproces starten en een claim indienen.

Klaar om je voeten het comfort te geven dat ze verdienen?

Levenslange garantie op de beste sokken!

Wollen sokken Natuurlijke thermo, ultieme comfort!

Duik in de wereld van pure comfort en warmte met onze collectie wollen sokken. Merino wol, bekend om zijn superieure thermische eigenschappen, houdt je voeten behaaglijk en droog in alle weersomstandigheden. Deze ademende en natuurlijke vezel biedt niet alleen isolatie tegen de kou, maar ook het comfort dat je van topkwaliteit sokken mag verwachten. Ontdek nu bij de perfecte combinatie van traditionele warmte en modern design.

Heren of dames?

Voor hem
Voor haar
Filters

Welke hoogte sok past bij mij?

Wij bieden verschillende hoogte van sokken aan. Hieronder zie je een overzicht welke hoogtes er zijn en tot hoe ver deze reiken.

No Show

No Show

Onder de enkel

1/4

1/4

Net boven de enkel

Micro Crew

Micro Crew

Iets onder de standaard sokmaat

Boot

Boot

Midden van de kuit

OTC

OTC

Tot net onder de knie