• Alleen de beste kwaliteit
  • Levenslange garantie
  • Duurzame materialen
  • Gratis verzending
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

De kwaliteit van

Duurzaamheid voorop

We zetten ons in voor duurzaamheid, door materialen van hoge kwaliteit te gebruiken die lang meegaan. Daarnaast bevorderen we duurzaam hergebruik door te kiezen voor gerecyclede materialen waar mogelijk.

Respect voor dieren

Onze merinowol is afkomstig van gerespecteerde schapenhouders in Nieuw-Zeeland, waar de schapen vrij kunnen grazen en geen dieronvriendelijke praktijken, zoals mulesing Mulesing is het wegsnijden van huid rond het achterwerk van een schaap. Dit gebeurt vaak zonder verdoving. De verwijderde huid zal minder snel vliegen trekken omdat er geen urine en ontlasting aan blijft hangen., worden toegepast. We geloven dat blije schapen de beste wol geven, en daarom is hun welzijn onze prioriteit!

Natuurlijk en sterk

In tegenstelling tot veel conventionele wol, wordt onze merinowol niet onderworpen aan chemische wasprocessen die de unieke eigenschappen van de wol kunnen aantasten. We houden onze merinowol zo natuurlijk mogelijk om de volledige voordelen van dit geweldige materiaal te benutten. Als je onze sokken met zorg en liefde behandelt, zullen ze je dat dubbel en dwars teruggeven!

Duurzaamheid voorop Respect voor dieren Natuurlijk en sterk

Levenslange garantie Sokken voor het leven.

Wij beloven sokken voor het leven.

Bij ons koop je niet zomaar sokken, je investeert in een levenslange garantie van comfort. De sokken die je bij ons aanschaft, zijn ontworpen om je leven lang mee te gaan. Dankzij een rigoureus en zorgvuldig productieproces met materialen van de hoogste kwaliteit, kunnen wij je deze levenslange garantie geven. We geloven rotsvast in onze producten en we beloven je dat elk paar sokken dat je bij ons koopt, je leven lang bij je blijft! Mocht er onverwacht toch schade optreden, dan kun je zonder problemen een retourproces starten en een claim indienen.

Klaar om je voeten het comfort te geven dat ze verdienen?

Levenslange garantie op de beste sokken!

Strijd tegen sokkenverspilling

Gemiddeld kopen we vier paar sokken per jaar, jaar na jaar. We geloven dat het anders kan, en beter. Onze sokken zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Stel je voor, nooit meer ieder jaar nieuwe sokken hoeven kopen! Met , kun je je leven lang de meest duurzame, kwalitatieve en prachtige sokken dragen. Nooit meer koude, pijnlijke of oververhitte voeten. Je voeten zullen het ongeëvenaarde comfort ervaren dat ze altijd hebben gewenst. Eens je onze sokken hebt gedragen, willen je voeten geen andere sokken meer aan. Wees gewaarschuwd, het is echt zo!

, niet zomaar een naam

Onze sokken zijn meer dan gewoon sokken. Ze bieden ondersteuning, ademend vermogen en comfort, ongeacht of je een lange wandeling maakt, een sportwedstrijd speelt, of gewoon lekker thuis op de bank zit. Ze zijn ontworpen om te doen wat sokken zouden moeten doen: perfect zitten en een leven lang meegaan. De naam is geen toeval. Niet alleen door de levenslange garantie - hoewel dat al ongelooflijk klinkt - maar ook door het ongeëvenaarde comfort dat ze bieden. Met een scala aan diktes, ondersteuningsniveaus en maten, hebben we voor iedereen de perfecte sok.

Wij zijn er voor jou!

Heb je vragen of opmerkingen? Kun je nauwelijks geloven dat een paar sokken daadwerkelijk een leven lang meegaan? Stuur ons gerust een berichtje. We lezen elk bericht en streven ernaar zo snel mogelijk te antwoorden. Wij zijn op een missie: iedereen kennis laten maken met . En dat is een belofte die we niet zullen breken.