• Alleen de beste kwaliteit
  • Levenslange garantie
  • Duurzame materialen
  • Gratis verzending boven € 50
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

We begrijpen het: soms loopt het gewoon anders dan verwacht.

Geen stress! Bij , is het belangrijk voor ons dat je helemaal gelukkig bent met je aankoop. Dus als je niet helemaal tevreden bent, geen probleem. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor retour. Stuur gewoon een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen je alle informatie die je nodig hebt om je producten terug te sturen. Het enige is, de retourkosten zijn voor jou.

Mocht je per ongeluk een verkeerd product hebben ontvangen of is er iets niet in orde met je sokken, laat het ons dan weten! We willen het graag goedmaken.

Een goede sokken-match is belangrijk. Dus ga je gang en pas ze om te zien of ze precies goed zijn. Maar laten we ook aan onze vrienden denken die de sokken daarna misschien gaan passen. Probeer je nieuwe sokken over een paar dunne sokken heen te passen, zodat ze schoon blijven. We kunnen helaas geen gebruikte of gewassen producten terugnemen.

En over de verpakking, wees er een beetje lief voor. Als je besluit iets terug te sturen, probeer dan de verpakking zo ongeschonden mogelijk te houden. Dat betekent: niet scheuren aan doosjes, kaartjes, labels of zakjes. Ook de etiketten van je sokken scheuren is een no-go. Bewaar je verpakking nog even, vooral als je nog niet zeker weet of alles past.

Kortom, passen is prima, maar als een product echt gedragen, gebruikt, gewassen of beschadigd is, kunnen we kosten in rekening brengen voor de waardevermindering. Onthoud: je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering die verder gaat dan nodig is om te bepalen of de sokken je nieuwe voetvrienden worden.