• Alleen de beste kwaliteit
  • Levenslange garantie
  • Duurzame materialen
  • Gratis verzending
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

De kwaliteit van

Duurzaamheid voorop

We zetten ons in voor duurzaamheid, door materialen van hoge kwaliteit te gebruiken die lang meegaan. Daarnaast bevorderen we duurzaam hergebruik door te kiezen voor gerecyclede materialen waar mogelijk.

Respect voor dieren

Onze merinowol is afkomstig van gerespecteerde schapenhouders in Nieuw-Zeeland, waar de schapen vrij kunnen grazen en geen dieronvriendelijke praktijken, zoals mulesing Mulesing is het wegsnijden van huid rond het achterwerk van een schaap. Dit gebeurt vaak zonder verdoving. De verwijderde huid zal minder snel vliegen trekken omdat er geen urine en ontlasting aan blijft hangen., worden toegepast. We geloven dat blije schapen de beste wol geven, en daarom is hun welzijn onze prioriteit!

Natuurlijk en sterk

In tegenstelling tot veel conventionele wol, wordt onze merinowol niet onderworpen aan chemische wasprocessen die de unieke eigenschappen van de wol kunnen aantasten. We houden onze merinowol zo natuurlijk mogelijk om de volledige voordelen van dit geweldige materiaal te benutten. Als je onze sokken met zorg en liefde behandelt, zullen ze je dat dubbel en dwars teruggeven!

Duurzaamheid voorop Respect voor dieren Natuurlijk en sterk

Levenslange garantie Sokken voor het leven.

Wij beloven sokken voor het leven.

Bij ons koop je niet zomaar sokken, je investeert in een levenslange garantie van comfort. De sokken die je bij ons aanschaft, zijn ontworpen om je leven lang mee te gaan. Dankzij een rigoureus en zorgvuldig productieproces met materialen van de hoogste kwaliteit, kunnen wij je deze levenslange garantie geven. We geloven rotsvast in onze producten en we beloven je dat elk paar sokken dat je bij ons koopt, je leven lang bij je blijft! Mocht er onverwacht toch schade optreden, dan kun je zonder problemen een retourproces starten en een claim indienen.

Klaar om je voeten het comfort te geven dat ze verdienen?

Levenslange garantie op de beste sokken!

We begrijpen het: soms loopt het gewoon anders dan verwacht.

Geen stress! Bij , is het belangrijk voor ons dat je helemaal gelukkig bent met je aankoop. Dus als je niet helemaal tevreden bent, geen probleem. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor retour. Stuur gewoon een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen je alle informatie die je nodig hebt om je producten terug te sturen. Het enige is, de retourkosten zijn voor jou.

Mocht je per ongeluk een verkeerd product hebben ontvangen of is er iets niet in orde met je sokken, laat het ons dan weten! We willen het graag goedmaken.

Een goede sokken-match is belangrijk. Dus ga je gang en pas ze om te zien of ze precies goed zijn. Maar laten we ook aan onze vrienden denken die de sokken daarna misschien gaan passen. Probeer je nieuwe sokken over een paar dunne sokken heen te passen, zodat ze schoon blijven. We kunnen helaas geen gebruikte of gewassen producten terugnemen.

En over de verpakking, wees er een beetje lief voor. Als je besluit iets terug te sturen, probeer dan de verpakking zo ongeschonden mogelijk te houden. Dat betekent: niet scheuren aan doosjes, kaartjes, labels of zakjes. Ook de etiketten van je sokken scheuren is een no-go. Bewaar je verpakking nog even, vooral als je nog niet zeker weet of alles past.

Kortom, passen is prima, maar als een product echt gedragen, gebruikt, gewassen of beschadigd is, kunnen we kosten in rekening brengen voor de waardevermindering. Onthoud: je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering die verder gaat dan nodig is om te bepalen of de sokken je nieuwe voetvrienden worden.